Psycholoog en coach

Psycholoog en coach Arjan Bentsink

Mijn naam is Arjan Bentsink, afgestudeerd Arbeids- en organisatie psycholoog. Ik werk sinds 2009 als zelfstandig psycholoog en coach in mijn eigen praktijk Psychopraktisch. Het hoort bij mijn aard en werk als Psycholoog-coach om nieuwsgierig te zijn naar mensen. Waarschijnlijk zult u ook willen weten wie ik ben? Ik zal mij kort introduceren:

Ik ben woonachtig in Winterswijk. Naast mijn werk vind ik het belangrijk voldoende tijd door te brengen met mijn partner en onze drie kinderen. Daarnaast ben ik al meer dan 25 jaar muzikant, en tegenwoordig voorzitter van muziekvereniging Excelsior Winterswijk.

Leidinggeven in het bedrijfsleven

Na het vervullen van mijn dienstplicht, heb ik  jarenlang gewerkt in veelal leidinggevende functies. Ik heb direct leiding gegeven aan productieteams en afdelingen. Bij verschillende werkgevers in de technische/ industriële sector.

Carrière switch 

Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat veel werkgevers onvoldoende gebruik maken van het potentieel van hun werknemers. Hiermee doen werkgevers zichzelf en hun personeel te kort. Ook merkte ik dat veel mensen onvoldoende plezier en voldoening in hun werk ervaren. Vanuit deze ervaring, en de wens hier verandering in te brengen, ben ik gestart met de HBO-opleiding Personeel en arbeid. Aansluitend hierop ben ik in deeltijd Arbeids en Organisatiepsychologie gaan studeren aan de universiteit (OU).

Psycholoog en coach; Mensen echt helpen door psychologie, praktisch toe te passen. 

Na het behalen van mijn “universitaire Master/Drs titel”, wilde ik graag mijn opgedane kennis en inzichten op een praktische manier gaan inzetten. Hiervoor ben ik in 2009 gestart met mijn eigen psychologenpraktijk; Psychopraktisch.

Online begeleiding vormt door zijn grote effectiviteit en praktische toepassing een waardevolle aanvulling op mijn face-to-face dienstverlening.

NIP, NOLOC en Internationaal register eCoach & eCounseler

Ik hecht groot belang aan de kwaliteit van mijn dienstverlening. Voortdurende ontwikkeling en toepassen van nieuwe werkwijzen- en inzichten vormen hiervan een belangrijk onderdeel. Ik ben lid/aangesloten/ingeschreven bij- en werk volgens de beroepscodes van het Nederlands Insitituut Psychologen (NIP) de beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals (NOLOC) en het Internationaal eCoach & eCounselor Register (eCoachpro).

 

psycholoog en coach, online coaching, effectieve E-coaching